Fakulta: Fakulta chemickej a potravinárskej technológie
Ústav/oddelenie: Ústav biotechnológie a potravinárstva / Oddelenie potravinárskej technológie
- Názov vzdelávacieho programu/modulu
- AKTUALIZÁCIA LEGISLATÍVNYCH OPARTRENÍ V POTRAVINÁRSTVE, PK. APLIKÁCIA ZÁSAD HACCP. EPIDEMIOLOGICKÁ SITUÁCIA V SR
- Profil absolventa
V súlade s PK SR (8. hl.) neustále zvyšovanie vzdelávacej úrovne pracovníkov potravinárskych zariadení o dodržiavaní zásad hygieny a sanitácie v podmienkach potravinárskych závodov a stravovacích zariadení.
- Osnova
Legislatíva, mikrobiologické princípy a nebezpečenstvo, teoretické základy HACCP. Metódy mikrobiologického vyšetrenia, chemická bezpečnosť potravín. Fyzikálne nebezpečenstvo, metódy prevencie. Dezinfekcia, spracovanie sanitačného poriadku. Vypracovanie konkrétnych plánov HACCP. Zhodnotenie a záver kurzu
- Odborný garant
- Ing. Ladislav Staruch, PhD.
- Organizačný garant
- Ing. Ladislav Staruch, PhD.
- Tel.
- 0903 834 126
- Email.
- ladislav.staruch@stuba.sk
- Dĺžka vzdelávacieho programu
- 50 hodín
- Forma
- prednášky semináre, laboratórne cvičenia, exkurzie
- Miesto konania
- Bratislava, FCHPT /Ústav biotechnológie a potravinárstva /Oddelenie potravinárskej technológie
- Cena
- 150 €
- Priznané právo
- MŠ SR 0738/0626/2011/34/6
- od
- 9. 4. 2001
Kľúčové slová
- Obsah
- Odbornosť
- Forma
- Prezenčná
- Cieľová skupina
- Absolvent TU
- Odbor
- Chemicko technologická
- Forma ukončenia
- Osvedčenie
Objednávkový formulár
Položky označené * sú povinné.